پاوریونیت آسانسور هیدرولیکی اسکاد لیفت، یک راهحل ایدهآل برای گسترهی وسیعی از انواع آسانسورهای هیدرولیک می باشد. تجهیزات و قطعات مورد استفاده در این پاوریونیتها از برندهای پیشرو در حوزهی جهانی و با کیفیت بالاترین مراتب تأمین شدهاند.
طراحی پاوریونیت آسانسور هیدرولیکی، با رعایت استانداردهای آسانسورهای هیدرولیکی و دستورالعملهای فنی شرکتهای سازنده انجام شده است و بهطور مداوم متناسب با آخرین ویرایشها و بهروزرسانیهای فناوریها، بهبود مییابد.
پاوریونیت آسانسور هیدرولیکی چیست؟
پاوریونیت بهعنوان یکی از اجزاء حیاتی آسانسورهای هیدرولیکی، اهمیت بسیاری دارد. پاوریونیت ها به عنوان قسمت اصلی سیستم هیدرولیکی، نیروی موردنیاز برای حرکت آسانسور را فراهم میکند. انتخاب توان موتور و نوع پمپ پاوریونیت، بهطور متناسب با ظرفیت، وزن کابین و سرعت موردنیاز آسانسور صورت میگیرد.
عملکرد پاوریونیت آسانسور هیدرولیکی
پاوریونیت، بهعنوان واحد قدرت، مسئول تأمین نیروی محرکه آسانسورهای هیدرولیکی می باشد. این واحد، نیروی لازم برای جابجایی جک را از طریق مبدلهای انرژی داخلی خود تأمین میکند.
در فرآیند این تأمین انرژی، نیروی الکتریکی بهعنوان ورودی به پاوریونیت میرسد و سپس به نیروی هیدرولیک موردنیاز برای حرکت جک و در نهایت جابجایی کابین تبدیل میشود. کنترل جریان ورودی و خروجی روغن که نقش تعیینکنندهای در حرکت آسانسور ایفا میکند، توسط شیرهای کنترلی که درون پاوریونیت تعبیه شدهاند، انجام میشود.
قطعات اصلی پاوریونیت
قطعات اصلی پاوریونیت آسانسور شامل شیرهای کنترل، پمپ هیدرولیک، الکتروموتور و مخزن روغن میباشند. همچنین، قطعات دیگری نظیر پمپ دستی، سوئیچهای فشار، شیرهای برگشت، مانومتر، شیر انسداد و شیرهای کنترل فشار نیز وظایف مهمی در پاوریونیت دارند. در ادامه به بررسی ۴ مورد از این اجزای اصلی می پردازیم.
شیر کنترل هیدرولیک
یکی از اجزای اساسی پاوریونیت آسانسور هیدرولیکی، شیرهای کنترل جریان میباشند که وظیفه هدایت و تنظیم جریان سیال عبوری در مسیر رفت به جک و برگشت به مخزن را بر عهده دارند.
موتور هیدرولیک
موتورهای هیدرولیک مورد استفاده در انواع آسانسور عموماً از نوع مستغرق یا Submersible هستند. این نوع موتورها بهخوبی با پمپهای اسکرو کوپل میشوند و عملکرد مناسبی در آسانسور دارند.
پمپ هیدرولیک
پمپهای هیدرولیک انواع مختلفی دارند که برای تأمین نیازهای متنوع در صنعت بهکار میروند. در آسانسورهای هیدرولیک، از پمپهای نوع اسکرو یا Screw استفاده میشود.
هندپمپ هیدرولیک
تعبیه یک پمپ دستی در سیستمهای هیدرولیک غیرمستقیم امری ضروری است، زیرا این موضوع به عملکرد پاراشوت در این نوع آسانسورها مرتبط است. اگرچه، نصب یک پمپ دستی یا همان هندپمپ در آسانسورهای هیدرولیک با جک مستقیم نیز میتواند بسیار مفید باشد.
انواع پاوریونیت آسانسور هیدرولیکی
پاوریونیتهای هیدرولیک معمولاً بر اساس نوع شیر کنترل دستهبندی میشوند:
۱. پاوریونیت آسانسور هیدرولیک با شیر کنترل مکانیکی
۲. پاوریونیت آسانسور هیدرولیک با شیر کنترل الکترونیکی
۳. پاوریونیت آسانسور هیدرولیک با عملکرد بر پایه درایو
قیمت پاوریونیت آسانسور هیدرولیکی
قیمت پاوریونیت آسانسور هیدرولیکی، به عوامل متعددی بستگی دارد. به همین سبب نمی توانیم عدد مشخصی را برای انواع پاوریونیت هیدرولیکی عنوان کنیم. چرا که نوع پاوریونیت، برند و شرکت سازنده آن همگی در تعیین قیمت آسانسور هیدرولیکی نقش دارند.
شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر، با کارشناسان ما در مجموعه اسکاد لیفت تماس بگیرید.
خرید پاوریونیت آسانسور هیدرولیکی
از سال ۱۳۹۹ شرکت مهندسی و بازرگانی اسکاد لیفت فعالیت رسمی خود را در زمینه محصولات هیدرولیک آغاز کرده است.
شرکت اسکاد لیفت با همکاری معتبرترین برندهای جهانی که در زمینه تجهیزات آسانسورهای هیدرولیکی فعالیت دارند، از طریق واردات مستقیم و بدون واسطه، توانسته است با بهترین قیمتهای رقابتی، بهعنوان یکی از بزرگترین تأمینکنندگان، سازندگان و فروشندگان این بخش در سطح کشور شناخته شود.
برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان و مشاوران اسکاد لیفت تماس بگیرید.